Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007

FORTHNET...Το τέλος μιας σχέσης (?)

Πέρασαν πολλοί μήνες από το τελευταίο post για τη Forthnet…
Σε αυτούς τους 4 μήνες συνεχίστηκαν τα ευτράπελα…
Η αίτηση διακοπής μαζί με την καταγγελία που έστειλα με fax (και παραλήφθηκε) στις 12-6-2007, κατά έναν παράξενο τρόπο χάθηκε με το πέρασμα των ημερών. Κανένας «αρμόδιος» δεν μπορούσε να τη βρει…
Μου πρότειναν να τη ξαναστείλω, γεγονός που αρνήθηκα μιας και χρόνο θα έχανα για άλλη μια φορά και αυτοί θα τον κέρδιζαν για άλλη μια φορά. Από την άλλη γιατι να πάω πάλι με τα νερά τους (αφού με είχαν επιβεβαιώσει ότι την παρέλαβαν).
Τις επόμενες μέρες ως δια μαγείας βρέθηκε η αίτηση και μου είπαν ότι θα προωθηθεί άμεσα στον ΟΤΕ για να μου επιστρέψει τη φορητότητα.
Οι μέρες περνούσαν και κανείς από τη Forthnet δεν επικοινωνούσε μαζί μου (όπως πάντα άλλωστε). Χωρίς τηλέφωνο, χωρίς internet και οι λογαριασμοί των κινητών να χτυπάνε 100ρια! Το αποκορύφωμα ήταν όταν ήρθε και δεύτερος λογαριασμός Forthnet!!! Απελπίστηκα, αλλά είχε μπει ο Αύγουστος(!) και δεν είχα πλέον καμία όρεξη να ασχοληθώ μαζί τους ενώ κάνω τις διακοπές μου (άλλο που δεν ήθελαν αυτοί!).
Γυρίζοντας όμως από τα νησιά, το τηλέφωνο ήταν ακόμα νεκρό. Τους τηλεφώνησα και μου είπαν ότι πρωτοκόλλησαν την αίτηση στις 17/7 (ένα μήνα και κάτι αφού την είχα στείλει) και έκαναν την αίτηση προς τον ΟΤΕ στις … 6/9! Με παρακάλεσαν να τους δώσω λίγο χρόνο ακόμα, για να έχω τηλέφωνο το πολύ σε δέκα μέρες. Σκέφτηκα ότι ήδη περίμενα 120 μέρες, ας είναι…
Οι δέκα μέρες πέρασαν αλλά κανείς δεν με ενημέρωσε για το οτιδήποτε…
Μιλώντας με άλλον έναν υπάλληλο με διαβεβαίωσε ότι όλα είναι σε καλό δρόμο και το αργότερο σε τρεις μέρες θα έχω τηλέφωνο από τον ΟΤΕ.
Παραμύθια!
Ξανά τηλέφωνο εγώ!
Και ακούω το θεϊκό… Η διαδικασία άλλαξε: Ο συνδρομητής πρέπει να κάνει την αίτηση επιστροφής φορητότητας στον ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ θα στείλει την αίτηση αυτή στη Forthnet και τότε η εταιρεία θα διακόψει!
Ε Λ Ε Ο Σ!!
Με είχαν στην αναμονή 130 μέρες για να μου πουν τελικά ότι εγώ θα τα κάνω όλα αυτά! Το έκανα (δεν έχω και πολλές επιλογές) αλλά και πάλι θα περιμένω άλλες 10 (?) εργάσιμες τον ΟΤΕ. Θα πληρώσω άλλα 30 κερατιάτικα ευρώ για επανασύνδεση και θα χάσω άλλη μια εργάσιμη μέρα για να περιμένω τον τεχνικό.
Τελικά τα οικονομικά και ψυχολογικά κόστη από όλη αυτήν την ιστορία δεν έχουν σύγκριση!
Η Ελλαδίτσα μας είναι τριτοκοσμική στο θέμα τεχνολογίας-τηλεφωνίας-internet.
Ας μείνουμε λοιπόν στα γνωστά και σίγουρα προς το παρόν και ας κοστίζουν λίγο παραπάνω!
Εύχομαι και ελπίζω να μην ασχοληθώ με αυτά τα θέματα πάλι και κυρίως με τη Forthnet!!!!!

FN

- We Are Two!: Forthnet και «Ο πίθος των Δαναΐδων»

3 σχόλια:

FeNic είπε...

Όσο ζώ ελπίζω(ότι θα απαλλαγώ από την Forthnet...)!
Φίλοι κ΄ φίλες μακριά από τους άσχετους που μας κοροιδεύουν λές και απευθύνονται σε ζώα.
Τιμώρήστε τους με το να μην δίνεται ΚΑΜΙΑ σημασία στα λόγια τους και τις "προσφορές" τους!

ΝΚ

mouridis είπε...

Αγαπητοί φίλοι Νίκο και Φένια, κουράγιο και υπομονή. Περιμένω να δω εξελίξεις για το πόσο γρήγορα θα σας απεμπλέξει ο ΟΤΕ από αυτή την ιστορία γιατί με ενδιαφέρει άμεσα.

Και ευχαριστώ πολύ για την αναφορά του Κ.ΕΠΙΚ. μου στα links σας.

mouridis είπε...

Παρεμπιπτόντως, σας είχα πει ότι θα σας δώσω ένα τηλέφωνο ενός συνεννοήσιμου ανθρώπου μέσα στην forthnet, στο τμήμα διακοπών. Το βρήκα το χαρτί που είχα γράψει το τηλέφωνο. Αν πιστεύετε ότι θα σας είναι χρήσιμο, επειδή δεν μπορώ να το γράψω εδώ (όνομα και τηλ) επικοινωνήστε μαζί μου στην διεύθυνση mouridis_at_freemail_dot_gr