Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2007

F1 (Interlagos - Brazil)

Εγκαινιάζοντας από σήμερα την δυνατότητα ψηφοφοριών στο blog μας, παραθέτω το πρώτο poll.
Είναι μια προσπάθεια να δούμε τις απόψεις σας για διάφορα θέματα, τρέχοντα και μη .
Ελπίζουμε η συμμετοχή σας να είναι όσο το δυνατό μεγαλύτερη!

Champion - F1

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στην πίστα του Interlagos όπου την ερχόμενη Κυριακή θα ανακηρυχτεί ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 για το 2007.
Lewis Hamilton (Mc Laren Mercedes), Fernando Alonso (Mc Laren Mercedes) και Kimi Raikkonen (Ferrari) φλερτάρουν με τον τίτλο, στο πιο συναρπαστικό Βραζιλιάνικο Grand Prix των τελευταίων ετών.
Λοιπόν τι λέτε?
Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα?

Ο Hamilton προετοιμάζεται για τον αγώνα. Έκπληξη είναι και μέχρι στιγμής το γεγονός ότι ο Hamilton, ο οποίος δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στην πίστα του Interlagos, αντί να κάνει δοκιμές στον υπερσύγχρονο εξομοιωτή της McLaren, σε αυτό που ο Hakkinen χτύπησε τα χέρια του όταν για πλάκα έπεσε πάνω σε τοίχο, μάθαινε την πίστα από το Playstation.


Ο Alonso θα κάνει συντροφιά με τους Brabham, Stewart, Lauda, Piquet και Senna στον πίνακα των τίτλων σαν τρις-πρωταθλητής

Ο Raikkonen θα σπάσει την ατυχία που τον κυνηγάει από χρονιά σε χρονιά και κάνει την έκπληξη πανηγυρίζοντας τον τίτλο στην πρώτη χρονιά της μετά Schumacher εποχής στη Ferrari.Λοιπόν?ΥΓ:Kimi γερά!

ΝΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: