Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

Fight club (αντρες vs γυναικών)

Το να τσακωθείς με το δεσμό σου είναι ανθρώπινο. Το να τραβάει ο καυγάς μέρες, όμως, μπορεί να κάνει κακό όχι μόνο στη σχέση σου, αλλά και στα νεύρα σου. Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να αποφύγεις. Όπως και άλλα…

Το ιδανικό είναι να χειριστείς έναν καυγά και να τον κρατήσεις στα φυσιολογικά πλαίσια έντασης και διάρκειας. Πρέπει να ξέρεις λίγο τα «κουμπιά» της, για να την καλμάρεις και να μην περάσει στην κατά μέτωπο επίθεση.

Μία πολύ καλή λύση είναι να κοιτάμε το πρόβλημα κατάματα και να δούμε ποιο είναι πραγματικά.
Σε έναν καυγά, έχουμε γενικά όλοι οι άνθρωποι την τάση να βγαίνουμε θύματα. Το να βλέπεις το πρόβλημα σαν τρίτος, μπορεί να σου δείξει και που κάνεις εσύ λάθος. Δε λέμε να πάρεις όλο το φταίξιμο πάνω σου, αλλά δεν μπορεί. Κάπου θα φταις κι εσύ. Δείξε της ότι το αναγνωρίζεις και σίγουρα θα είναι πιο δεκτική και πιο «ανοιχτή» στην όλη κουβέντα.

Να ζητάς το δίκιο σου.
Όταν έχει κάνει κάτι που σε έχει πειράξει, πρέπει –το λιγότερο- να καταλάβει γιατί σε πείραξε, ακόμα κι αν είναι δύσκολο να το δεχτεί ή και να το διορθώσει.

Στο κάτω-κάτω δεν είναι πάντα κακό να ρίχνεις και λίγο τον εγωισμό σου. Να τον ρίχνεις, όχι να τον τσαλαπατάς .

Τελευταία λύση για να σταματήσει ένας καυγάς με αρκετά σίγουρα αποτελέσματα, είναι το σεξ με νεύρα. Η αδρεναλίνη σε συνδυασμό με τη δικιά της αντίσταση, θα εντείνουν αρκετά το κλίμα και σε ένα πολύ ικανό ποσοστό, εγγυημένα, ακολουθεί πάρα μα πάρα πολύ καλό σεξ.
Το σχέδιο είναι να κάνεις σεξ και όχι βιασμό.

Το δυσκολότερο, όμως, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και την αυτοκυριαρχία σου.
Αυτό σημαίνει να είσαι άντρας. Να ανέχεσαι και αυτά και να μάθεις να τη βάζεις στη θέση της όταν το παρακάνει… Αν μπορείς δηλαδή.
Τι να πει κανείς; Γυναίκες.
Can’t live with them, can’t live without them…



ΥΓ1:Αλήθεια γιατί τσακωνόμαστε???
ΥΓ2:"Δουλειές" με το παρελθόν γίνονται???

NK

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα.... Θα ήθελα να στείλω ένα σχόλιο προς κάθε ευαίσθητο και συνηδειτοποιημένο άνθρωπο, σχετικά με το ερώτημα: ''εαν έχουμε δουλειές με το παρελθόν''.
Η προσωπική μου άποψη, την οποία σαφέστατα και μπορώ να τεκμηριώσω με χίλια- δυό στοιχεία, για όποιον έχει αμφιβολίες ή λανθασμένες απόψεις περί του θέματος, και γιατί όχι να το συζητήσουμε κι΄'όλας, στήριζεται πρώτα απ΄΄ολα στο γεγονός ότι όλες οι καταστάσεις και οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτές δεν είναι πάντα το ίδιο, δίνοντας μας έτσι αναμφισβήτητα την υποχρέωση να έχουμε την ανάλογη αντιμετώπιση σε κάθε περίπτωση. Επίσης θα πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να επηρεαζόμαστε απο τις σχέσεις ΄΄τσιρότα΄΄που τυχαία βρέθηκαν στο δρόμο μας κάποια στιγμή, οι οποίες πιθανότατα καταβάλλουν καθημερινό αγώνα με θεωρητικές ανοησίες να μας πείσουν ότι: με το παρελθόν δεν πρέπει να ασχολούμαστε προς προσωπικό τους βέβαια όφελος και σκοπό.Καλό επίσης θα ήταν κάποια στιγμή να αρχίσουμε να βλέπουμε πιο καθαρά και πιο σφαιρικά τα πράγματα για να ξεκολλήσει λίγο το μυαλουδάκι μας από τις λεζάντες και τους τίτλους κρατώντας μόνο την ουσία του πράγματος!!!! Μοιραία λοιπόν θα έλεγα ότι μπορούμε να έχουμε δουλειές με τον παρελθόν όταν εκεί υπάρχει ένας άνθρωπος που κάποτε μας ενέπνευσε, μας αγάπησε και μαζί του ταξιδέψαμε σε μοναδικούς προορισμούς .Πολλές φορές το παρόν είναι ένα απλό υποκατάστατο με ωραίο περιτύλιγμα!!! Ευχαριστώ