Κυριακή, 26 Ιουλίου 2009

Το τρομακτικό ατύχημα του Felippe Massa

Στην εντατική μονάδα θεραπείας νοσοκομείου της Βουδαπέστης νοσηλεύεται ο Felipe Massa μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/7).Ο πιλότος της Ferrari διακομίστηκε στο νοσοκομείο μέσω ελικοπτέρου μετά το ατύχημα που είχε όταν ένα κομμάτι από την πίσω ανάρτηση του Rubens Barrichello εκτινάχθηκε στο κράνος του και εν συνεχεία, όντας αναίσθητος, προσέκρουσε στα προστατευτικά ελαστικά με υψηλή ταχύτητα. Το ατύχημα του προκάλεσε κάταγμα στο κρανίο, διάσειση και ορισμένες πληγές στο πρόσωπο.

Το ατύχημα του Massa
Η πίσω δεξιά ανάρτηση του Rubens Barrichello διαλύθηκε στο τέλος του δεύτερου σκέλους των δοκιμών και ο Felipe Massa που ακολουθούσε, είχε την ατυχία να δεχθεί ένα εκ των θραυσμάτων στο κεφάλι του.
Ο Βραζιλιάνος φάνηκε να μην χάνει αμέσως τις αισθήσεις του και να πατά φρένο, αλλά να συνεχίζει ευθεία την πορεία του. Λίγο αργότερα εμφανίζεται να πατά τόσο το φρένο, όσο και το γκάζι, με συνέπεια να πέσει με ταχύτητα πάνω στα προστατευτικά.

Δείτε το video με το ατύχημα του Felippe Massa.....The original video is no longer available due to a copyright claim by Formula One Management.

NK

Δεν υπάρχουν σχόλια: