Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Λίγος σεβασμός πια!!

Ενημερώθηκα πριν από λίγο από κάποια blogs για την ύπαρξη μιας απαράδεκτης ιστοσελίδας, όπου γινόταν διαγωνισμός για το πότε θα πεθάνει ο Χριστόδουλος!
Ο νικητής (ο πιο ακριβής δηλαδή) θα έπαιρνε ένα PS3…
Ευτυχώς, η ιστοσελίδα έκλεισε με επίλογο την συγγνώμη από τον πατέρα του δημιουργού. Τη διάβασα αλλά δε μου λέει τίποτα αυτή η συγγνώμη.
Θέλω να πω πολύ λίγα πράγματα για αυτό το θέμα.
Προσωπικά, δεν είδα ποτέ αυτό το site αλλά μπορώ να εξοργιστώ μόνο και μόνο με την ιδέα. Όχι μόνο για τον Χριστόδουλο ή την Αμαλία αλλά για όποιον και αν είναι στη θέση του.
Ο καρκίνος είναι, τις περισσότερες φορές, μια ασθένεια χωρίς θεραπεία . Είναι μια αρρώστια που ο ασθενής ξέρει ότι κάποια στιγμή θα πεθάνει και μέχρι τότε θα υποφέρει πάρα πολύ και μαζί του θα υποφέρουν και οι δικοί του άνθρωποι.
Ο καρκίνος είναι πολύ ύπουλη ασθένεια και αξίζει σεβασμός και συμπαράσταση στους ασθενείς. Να προσπαθούμε εμείς οι συγγενείς, φίλοι, ΓΙΑΤΡΟΙ και γενικά συνάνθρωποι να του προσφέρουμε τα καλύτερα και υπεύθυνα να αντιμετωπίζουμε όσο μπορούμε την αρρώστια αυτή. Μην εθελοτυφλούμε, μη σχολιάζουμε αρνητικά, μην κριτικάρουμε με οίκτο και μην παραιτούμαστε!
Να βοηθάμε με κάθε τρόπο οποιονδήποτε καρκινοπαθή. Το χρειάζονται!
Και φυσικά δεν χρειάζεται να μας τύχει για να καταλάβουμε τον σωματικό και ψυχολογικό πόνο που προκαλεί αυτή η ασθένεια. Πιστέψτε με, είναι αβάσταχτος!
Δεν θα πω περισσότερα γιατι με πονάει η ιστορία αυτή, απλά εύχομαι όσοι άνθρωποι υποφέρουν από αυτή την αρρώστια ας μην αντιμετωπίσουν ξανά την ανευθυνότητα και την απάθεια.

ΦΕΝΙΑ


P.S. Τελικά η εν λόγω συγγνώμη ήταν φάρσα. Υπάρχει νέα ανακοίνωση στο προαναφερόμενο site που αναφέρει το εξής:
"Εντάξει ξενερώνουμε να σας δουλεύουμε.. δεν υπάρχει πατέρας.. άσε που δε θέλουμε να σας βλέπουμε να μπαίνετε μέσα στο site και να ξενερώνετε που δεν βρίσκεται τίποτα.. Όσοι μπαίνετε για να αποκτήσετε άποψη για την ιστοσελίδα έτσι ώστε να μπορείτε παλιοαργόσχολοι να πέρνεται και να πρίζεται την ελληνική αστυνομία και άλλους παράγοντες ζητώντας εξηγήσεις γιατί δεν μας κλείνουν θα σας απαντήσουμε εμείς μην κουράζεστε! Δεν έχουμε κάνει κάτι κακό, ανήθικο ίσως, παράνομο όχι. Εξάλλου τα όρια της ηθικής δεν ορίζονται σε κανένα βιβλίο. Πάντως ειλικρινά σας σιχαθήκαμε όλους εσάς που βρίζατε και ευχόσασταν το θάνατο του αρχιεπισκόπου, συνοδεύοντας τις προβλέψεις σας με ευχές θανάτου. Όσοι το κάνατε αυτό είστε σκατόψυχοι. "

Τι να πει κανείς μετά και από αυτό? Είναι άνθρωποι που δεν έχουν όρια γιατι απλά δεν έχουν ηθική...
(το site δεν το αναφέρω καθόλου γιατι όποιος το επισκεφθεί δεν θέλω να οδηγηθεί μέσα από το δικό μας blog.)

1 σχόλιο:

FeNic είπε...

Παρόλο που διαφώνησα αρχικά με την έκταση που πήρε το θέμα του Χριστόδουλου (γιατί σε αυτόν να παρέχεται κάθε δυνατή μορφή νοσηλείας και θεραπείας, και σε άλλους όχι?), δεν μπορώ να μην ενοχληθώ από τον διαγωνισμό αυτό.
Όχι γιατί με σοκάρει (άλλωστε στην σημερινή εποχή τι να μας σοκάρει πιά), αλλά γιατί μπαίνουμε στην διαδικασία να ασχοληθούμε με τέτοιου είδους γελοιότητες.
Τι σε ενδιαφέρει ρε μαλάκα πότε θα πεθάνει ο Χριστόδουλος?
Κερδίζεις κάτι με το να δίνεις δώρο και ένα ps3?
Στο φινάλε ρε θα ήθελες να δώσουμε εμείς ένα δώρο για το πότε θα πεθάνεις εσύ ή ο πατέρας σου ή η μητέρα σου?
Ο καρκίνος χτυπάει ρε μαλάκα ημιμαθή.....
Έχεις δεν έχεις ps3.....

ΥΓ:Δεν αναιρώ τίποτα από όσα έγραψα στις 10.10.07(http://fenic.blogspot.com/2007/10/blog-post_10.html) για το θέμα του Χριστόδουλου.

NK