Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2007

Forthnet και «Ο πίθος των Δαναΐδων»

Στο τελευταίο μου post για τη Forthnet είχα προβλέψει ερωτηματικό στον τίτλο και όπως φάνηκε δεν έπεσα έξω... Η σχέση δυστυχώς συνεχίζεται!
Συνεχίζεται, για να τους βρίσκουμε με το ακουστικό κρεμασμένο στο αυτι και το νέο χρόνο! Δεν γλυτώνεις τόσο εύκολα!
Πριν από δύο μήνες ακούσαμε το πολυαναμενόμενο τουτ-τουτ στο τηλέφωνο με την ευγενικότατη «χορηγία» του Ο.Τ.Ε.
Αυτό, βέβαια, έγινε με δικό μας τρέξιμο. Η Forthnet αμέτοχη. Κανονικά όπως μας πήρε το τηλέφωνο και δεν έκανε τίποτα έπρεπε να μας το δώσει και πίσω αλλά τελοσπάντων. Προκειμένου να έχουμε τηλέφωνο και τρέξαμε και πληρώσαμε. Μήπως είχαμε και άλλη επιλογή?
Κάναμε, λοιπόν, την αίτηση επαναφοράς βρόγχου, πληρώσαμε τα 30 ευρουδάκια και -ευτυχώς για όλους- μια αποφράδα Κυριακή (μετά από 15 ημερολογιακές μέρες) είχαμε επιτέλους τηλέφωνο. Η Forthnet έδωσε το ΟΚ και να που είμαστε και πάλι στον Ο.Τ.Ε.!! Αισθανόμασταν σαν παιδάκια που μας έδωσαν γλυκό! Ολα καλά μέχρι εδω είπαμε. Και επειδή συνέχιζαν όλα να είναι μια χαρά αποφασίσαμε να βάλουμε και Conn-x με 1024MB για αρχή. Κάναμε την αίτηση και ανήμερα στη γιορτή του Νίκου ο Ο.Τ.Ε. του έκανε το δωράκι: Συγχρονίστηκε το router! Μέσα σε 10’ το εγκαταστήσαμε σε δυο P.C. και πλέον νιώθαμε βασιλιάδες!
Καπάκι έρχεται και η Χριστουγεννιάτικη προσφορά του Ο.Τ.Ε. που με 19,50 € το μήνα μπορούμε να έχουμε 2048ΜΒ και πια ζούμε σε ένα όνειρο! Αλλα η κακιά μάγισσα Forthnet δεν θα μας αφήσει να το ζήσουμε και θα το κάνει εφιάλτη. Έτσι πριν τρεις μέρες γυρίζοντας σπίτι βρήκα στο γραμματοκιβώτιο ενα λογαριασμό της με χρέος 316,00 € !!! Θα το πάθαινα το εγκεφαλικό. Τους χρωστάμε λέει τα πάγια του 2play από το Μάιο 2007 έως τον Ιανουάριο 2008. Πλάκα κάνουν(?)
Και να που βρίσκομαι πάλι απο την αρχή να περιμένω στην αναμονή για να μου δώσουν και πάλι εξηγήσεις.
Και να που και πάλι ακούω τα απίστευτα!
Δεν είναι λέει ενημερωμένοι οτι είμαστε στον Ο.Τ.Ε. Και τότε πως δώσατε την φορητότητα? Ή μήπως ο Ο.Τ.Ε. σας το κράτησε κρύφο? Δεν γίνεται!
Και είμαι πάλι στην αναμονή για να ρωτήσει κάποιον «υπέυθυνο» (άντε πάλι).
Και ακούω το ακόμα πιο απίστευτο. Δεν είναι ενημερωμένο το λογιστήριο της Forthnet. Και τι θέλετε? Να έρθω εκεί, να πάρω τον «υπεύθυνο» από το χεράκι και να πάμε παρεούλα στο λογιστή σας και να του το πούμε? Και αυτό εγώ θα το κάνω? Οχι, λέει, θα μας στείλετε μια βεβαίωση οτι ανήκετε στον Ο.Τ.Ε. από τις 30 Οκτωβρίου και θα εκδοθεί εκκαθαριστικός λογαριασμός όπου θα σας αφαιρεθούν τα 3 τελευταία πάγια. Να ‘το πάλι το εγκεφαλικο!! Δε σας χρωστάω τίποτα, το καταλαβαίνετε!! Εσείς μου χρωστάτε!
Μα οχι! Τα λόγια είναι περιττά για να...χωρίσουμε. Η Forthnet θέλει χαρτιά, βεβαιώσεις και υπεύθυνες δηλώσεις. θα πρέπει να ξαναστείλω την καταγγελία, την αίτηση διακοπής, βεβαίωση οτι ανήκουμε στον Ο.Τ.Ε., λογαριασμό του Ο.Τ.Ε. και άλλα τόσα! ‘Ελεος! Και το χειρότερο θέλουν να τα στείλω στο ένα και μοναδικό fax που έχουν. Εκεί που πάνε ολα αλλά κανεις δεν ενημερώνεται.
Θα τα στείλω αλλά εχω και ερωτήματα.
Θα τα πάρουν οι υπεύθυνοι (υπάρχουν άραγε)? Και αν τα πάρουν, θα τα διαβάσουν ή δεν είναι στη βάρδια τους? Και αν τα διαβάσουν, θα ασχοληθούν για να μάθουν τα εκατοντάδες τηλεφωνήματά μας προς το τεχνικό τμήμα, τα οποία δεν γίνεται να αναφέρω σε οποιοδήποτε έγγραφο? Θα είναι η τελευταία μας κίνηση, δεν θα χρωστάμε?
Τελικά θα το βρούμε το δίκιο μας ή και πάλι φταίει ο Ο.Τ.Ε.?

3 σχόλια:

mouridis είπε...

Έλεος με αυτή την εταιρία...Έλεος!

FeNic είπε...

Ελπίζουμε να είναι το τελευταίο που μας συμβαίνει με την Forthnet.
Γιατί αλλιώς...
Καλά Χριστούγεννα παιδιά!

FeNic είπε...

Το video μην το πάρετε τοις μετρητοίς.....
Καταλαβαίνετε τι εννοώ, έτσι?

ΝΚ